Personal Training aan huis is natuurlijk ideaal om tijdens je drukke leven toch te kunnen sporten. Maar wat krijg je nou precies als je voor Personal Training kiest? Bij personal training draait het helemaal om jou. In een eerste gesprek wordt gekeken naar wat je doelen zijn. Vervolgens kijk je met je trainer naar haalbaarheid, je huidige levensstijl, beperkingen en voorkeuren.
Dan ga je samen met je trainer dit doel proberen te bereiken in een bepaald traject. Binnen dit traject wordt niet alleen telkens maar een uurtje gesport, maar er kan ook gekeken worden naar voedingspatronen en levensstijl en of hier eventuele veranderingen wenselijk zijn.
De trainer komt bij je aan huis, je hoeft jezelf dus bijvoorbeeld niet naar de sportschool te slepen. Je traint wanneer het jou uitkomt. Je hebt een training aangepast op jouw niveau en jouw kunnen. Je traint op een locatie naar eigen keuze. Bij voorkeur lekker buiten, maar ook het wegschuiven van je salontafel valt binnen de mogelijkheden. Kijk samen met je trainer naar de mogelijkheden.

DSC_0316Personal Training